Inschrijving Dutch Open geopend!

Inschrijving Dutch Open geopend!

Vanaf vandaag is het mogelijk je in te schrijven voor de BAUHAUS Dutch Open Darts 2017. Dit unieke dartsevenement vindt plaats van vrijdag 3 t/m zondag 5 februari in de Bonte Wever te Assen. De BAUHAUS Dutch Open Darts is het grootste en gezelligste dartstoernooi van Europa, waar iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kan deelnemen. Jij dus ook!
Wat kun je allemaal verwachten? Duizenden darters en bezoekers, duizenden wedstrijden op ongeveer 150 dartsbanen, topwedstrijden op de tribunebanen, een gezellige barstraat, een knallende feesttent, finales live op televisie en nog veel meer. De BAUHAUS Dutch Open Darts is veruit het grootste dartsfeest in Nederland!
Inschrijven kan door hier te klikken. Het is alleen mogelijk om je online in te schrijven en te betalen via iDeal. Het is niet mogelijk om betalingen apart aan de NDB over te maken. Als de inschrijving is afgerond, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail.
Ook in 2017 verwachten we dat alle internationale topspelers van het BDO/ WDF circuit weer aanwezig zijn, zoals titelverdedigers Martin Adams en Lisa Ashton. Maar ook Lakeside kampioen Scott Waites zal waarschijnlijk in Assen aanwezig zijn net als Glen Durrant, Andy Fordham en Darryl Fitton. Natuurlijk verschijnen ook onze Nederlandse toppers zoals Richard Veenstra, Danny Noppert en Aileen de Graaf ten tonele.
Hou de BAUHAUS Dutch Open Darts website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws! Tevens kun je het evenement volgen op Twitter en op Facebook.
Wil je niets missen van de BAUHAUS Dutch Open Darts 2017? Schrijf je dan snel in en zorg dat je 3 dagen lang aanwezig bent in Assen!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/dutch-open-darts/item/2471-inschrijving-dutch-open-geopend