HOOP!

Het duurt te lang,
We staan hier al een tijdje……

Het zijn onzekere en onduidelijke tijden waar we momenteel in verkeren. Telkens weer de nieuwe hoop dat we snel weer mogen en kunnen gaan darten! En telkens weer worden we teleurgesteld….maar we blijven hopen dat we snel weer het mooiste spel van de wereld kunnen gaan spelen – Ons spelletje Darten!

Langzaam aan kunnen we verschillende ideeën en scenario’s voor dit seizoen in de prullenbak gooien. Maar toch blijven we hopen dat we dit seizoen elkaar nog een paar keer kunnen ontmoeten, om samen te gaan darten. Wanneer dit mogelijk is, zullen we dit ook zo snel mogelijk in gang zetten! We hebben verschillende ideeën op de plank liggen, maar nieuwe ideeën zijn altijd welkom.

Contributie:

Doordat we afgelopen jaren een verstandig beleid op na hebben gehouden zijn we een mooie gezonde vereniging. Een vereniging, wie zich financieel voor de toekomst geen zorgen hoeft te maken.

Ondanks of we dit seizoen nog wel of niet kunnen darten, hebben we besloten om de betaalde contributie (excl. Team borg) terug te betalen op de rekening waarvan we het hebben mogen ontvangen.

We hopen dat iedereen ons spelletje net zo veel mist als dat wij dit doen en net als ons er vanuit gaat dat we volgend seizoen in september weer ‘normaal’ met de competitie van start kunnen gaan. Voor volgend seizoen hebben we besloten dat alle huidige leden, wie zich komend seizoen weer inschrijft voor de nieuwe competitie géén contributie hoeft te betalen. Mocht een team toch besluiten om volgend jaar niet meer mee te doen, krijgen zij als nog hun teamborg terug.

Bestuur:

Afgelopen periode zijn o.a. mijn termijn en het termijn van onze wedstrijdleider Michael verlopen. Aangezien we momenteel geen verantwoorde ALV kunnen houden hebben wij als bestuur het bijzondere besluit genomen om onze termijnen ‘stil’ te verlengen. Van zelfsprekend zullen wij dit op de eerst volgende ALV uitgebreid toelichten. Wanneer er toch leden zijn, wie niet eens zijn met deze beslissing kunnen zij dit kenbaar maken door een mail te sturen naar voorzitter@tdvdarts.com.

We blijven hopen!

Hopelijk tot snel!

Tot die tijd blijf hopen & blijf gezond!

 

Namens het bestuur,

Willem van der Putten

Voorzitter