Heb jij je al ingeschreven voor het NK Darts?

NKdarts15Het weekend van 12 en 13 december zal in het teken staan van het belangrijkste dartstoernooi op nationaal niveau, de Nederlandse Kampioenschappen Darts in sporthal de Corlaer te Nijkerk! Vele Nederlandse toppers zullen aan de oche verschijnen om te strijden voor de prestigieuze titel: De kampioen van Nederland!

Niet alleen de naam is veranderd van GNK naar NK Darts, ook is het programma uitgebreid. Waar er voorheen alleen singletoernooien werden georganiseerd kunnen alle darters dit jaar op zaterdag al in actie komen tijdens de allereerste NK koppeltoernooien! Daarnaast organiseren we op zaterdag voor het eerst het NK voor mindervaliden. Met maar liefst 11 verschillende toernooien belooft het een prachtig en sportief weekend te worden met vele nieuwe Nederlandse Kampioenen!

NK voor mindervalide darters:
Na een aantal maanden voorbereiding zal de NDB op zaterdag 12 december voor het eerst in de geschiedenis een NK Darts organiseren voor mindervalide darters. Er zal een toernooi zijn voor spelers met een lichamelijke beperking maar ook een toernooi voor darters met een geestelijke beperking. Hoe deze toernooien er precies uit komen te zien wordt bepaald op basis van de inschrijvingen. Voor de winnaar van het toernooi voor darters met een lichamelijke beperking hebben we een fantastische prijs, namelijk een wildcard voor het gehandicaptentoernooi voor de Winmau World Masters 2016! Natuurlijk zijn er bij beide toernooien ook prachtige bekers te winnen en strijden deze darters voor het eerst voor de Nederlandse Titel!

Inschrijven:
Stuur een e-mail naar info@ndbdarts.nl en geef duidelijk aan of je wil deelnemen aan het toernooi voor geestelijke- of lichamelijke berperking. Tevens dien je duidelijk je naam (voor- en achternaam), geboortedatum en e-mailadres te vermelden! Inschijven voor NK mindervaliden is gratis.

NK Koppels:
Op zaterdag 12 december gaan we ook voor het eerst het NK voor koppels organiseren met een prijzenpot van €2.000,-. Er wordt een herenkoppel- (vanaf 18 jaar), dameskoppel- (vanaf 18 jaar) en jeugdkoppeltoernooi (onder 18, één open categorie) gespeeld. Wil jij meedoen en kans maken op een mooi geldbedrag en een prachtige beker? Schrijf je dan z.s.m. in!

Inschrijven:
Stuur een e-mail naar info@ndbdarts.nl en geef duidelijk aan welke categorie je wil deelnemen. Tevens dien je duidelijk beide namen (voor- en achternaam), beide geboortedata en beide e-mailadressen te vermelden! Inschrijven voor dames- en herenkoppel is €10,-. Jeugd kan gratis deelnemen.

NK Singles
Op zondag 13 december staat het NK singles op het programma. Er worden zes verschillende toernooien gehouden die allen meetellen voor de NDB ranking, namelijk een heren A-, heren B-, dames-, junioren-, meisjes- en aspirantentoernooi. Met uitzondering van het Heren B toernooi, is het singletoernooi alleen open voor leden van de NDB. De winnaars van de singletoernooien plaatsen zich voor de Winmau World Masters van 2016 (m.u.v. de heren B en aspiranten). Naast deze mooie titel wordt er gespeeld om een prijzenpot van maar liefst €4.000,- en zijn er prachtige bekers te winnen.

Inschrijven:
Op zondag 13 december kunt u zich alleen inschrijven op de ochtend zelf, zoals op de NDB rankings altijd het geval is. Jeugd schrijft zich dus in voor 11.00 uur en senioren voor 12.30 uur. Inschrijven voor de jeugd is geheel gratis en senioren dienen te kiezen voor categorie Heren A (€10,-), Heren B (€5,-) of Dames (€10,-).
Tijden:
De toernooien zullen op zaterdag rond het middaguur aanvangen. De precieze tijden zijn afhankelijk van het aantal spelers dat zich inschrijft. In week 50 krijg je, indien je bent ingeschreven, een mail met exacte tijden.
Wij gaan er een geweldig weekend van maken en hopen vele deelnemers te mogen begroeten in Nijkerk!