Harmsen en de Graaf winnen eerste Ranking

Harmsen en de Graaf winnen eerste Ranking

Frans Harmsen heeft de eerste NDB Ranking van dit seizoen gewonnen. Op het podium in Leeuwarden was hij met 2-0 (3-1, 3-0) te sterk voor Derk Telnekes. Aileen de Graaf heeft bij de dames de ‘Open Fries’ op haar naam geschreven. De regerend Rankingkampioene wist Anca Zijlstra met 4-0 te verslaan. Bij de Heren B was Ronald Lenderink de beste, hij versloeg Brian Slagter met 4-0.
In de juniorencategorie heeft Marvin van Velzen de meeste Rankingpunten gepakt. Hij versloeg in de eindstrijd Justin van Tergouw met 4-2. In de verliezersronde wist Ruud de Kock met 3-0 te winnen van Meinte Hibma.Bij de aspiranten heeft Ricardo van der Vloed de finale met 3-2 gewonnen van Pim van Bijnen. In de verliezersronde ws Jarno Schulte het sterkste en hij versloeg Jilano Damen met 3-1. Kyana Frauenfelder was met 3-0 te sterk voor Veerle Hamelijk in de meisjescategorie. De verliezersronde werd gewonnen door Layla Brussel. Zij versloeg Joëlla Verhagen met 3-0.
Wij feliciteren Frans Harmsen (Heren A), Aileen de Graaf (Dames), Ronald Lenderink (Heren B), Marvin van Velzen (Junioren), Ricardo van der Vloed (Aspiranten) en Kyana Frauenfelder (Meisjes) met het winnen van de eerste NDB Ranking van dit seizoen! Wij danken alle aanwezige darters en supporters voor hun aanwezigheid in Leeuwarden. Daarnaast danken wij alle vrijwilligers en de Friese Darts Bond voor de organisatie van deze gezellige dag!
Foto’s volgen morgen op deze Facebookpagina.

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/ndb-ranking/item/2408-harmsen-en-de-graaf-winnen-eerste-ranking