Ga met jouw team de landelijke uitdaging aan!

Ga met jouw team de landelijke uitdaging aan!

Speel jij wekelijks competitie bij één van onze lidorganisaties en heb je zin om een keer iets anders te doen? Altijd al eens willen weten hoe ver jouw team het landelijk zou kunnen schoppen? Of wil je kans maken op de hoofdprijs van maar liefst € 500,- en het Nederlands kampioenschap? Ga dan de uitdaging aan en doe gratis mee aan de 4de editie van de NDB Team Cup, het enige landelijke bekertoernooi voor competitieteams uit heel Nederland! 
De NDB Team Cup, wat is dat eigenlijk? 
Zoals gezegd een landelijke bekercompetitie voor competitieteams die bij één van onze aangesloten lidorganisaties actief zijn. De NDB Team Cup wordt gespeeld in knock-out vorm (zonder verliezersronde) en kent drie verschillende categorieën:
– NDB Team Cup ‘Gold’: ere- en 1ste divisieteams
– NDB Team Cup ‘Silver’: 2de en 3de divisieteams
– NDB Team Cup ‘Bronze’: 4de en 5de divisieteams 
Het speltype is vergelijkbaar met die van de regionale competities. Er zullen per wedstrijd vier singlewedstrijden, vier koppelwedstrijden en een teamwedstrijd gespeeld worden. 
Past dit in het speelschema van de normale competitie? 
De NDB Team Cup houdt rekening met alle regionale competities. Dit doen we door de speelavonden op de vrijdagavond te plannen waarbij dit altijd gewijzigd zal worden als één van beide teams die avond competitieverplichtingen heeft. Daarnaast hebben de teams in onderling overleg altijd de mogelijkheid de wedstrijd te verplaatsen, zolang deze gespeeld wordt in de betreffende week, de week voorafgaande of de week na de oorspronkelijke speeldatum. Komen de teams hier onderling niet uit dan bepaalt de organisatie de speeldatum.
Wanneer komen we in actie? 
De speelronden zijn op de volgende vrijdagavonden gepland:
Speelronde 1 laatste 128: vrijdagavond 27 januari 
Speelronde 2 laatste 64: vrijdagavond 10 februari 
Speelronde 3 laatste 32: vrijdagavond 3 maart
Speelronde 4 laatste 16: vrijdagavond 21 april 
Speelronde 5 laatste 8: vrijdagavond 19 mei 
Halve finales en finales: vrijdagavond 16 juni
Let op: de speelronde waarin je start is afhankelijk van het aantal ingeschreven teams, het is dus goed mogelijk dat je de eerste paar speelronden nog niet in actie hoeft te komen. Tot de halve finales en finales wordt gespeeld in de locaties van de teams zelf (wordt geloot), de halve finales en finales worden gezamenlijk (en voor alle categorieën) op één avond gespeeld in een centrale locatie.
Uitwedstrijd, hoever moeten we rijden? 
Alle teams worden vanwege de afstanden eerst ingedeeld in regio’s waarbij teams uit dezelfde lidorganisatie elkaar in de voorrondes zoveel mogelijk vermijden. De organisatie bepaalt vervolgens met de toss welk team ‘thuis’ speelt.
Wat valt er te winnen? 
De teams strijden naast de landelijke titels ook om de zeer aantrekkelijke prijzenpot: 
1ste plaats € 500,-
2de plaats € 250,-
3de plaats € 125,-
4de plaats € 75,-
Gedeeld 5de plaatsen € 25,- (4x) 
Oftewel, € 1.050,- totaal per categorie! Zoals gezegd is deelname volledig gratis!
Klinkt goed! Hoe schrijf ik mijn team in? 
Zoals gezegd is deelnemen aan de NDB Team Cup helemaal gratis! Download hier het inschrijfformulier in excel om deze digitaal in te vullen (niets vergeten!) en mail deze voor 1 januari 2017 naar teamcup [AT] ndbdarts [DOT] nl. Neem gerust contact met ons op als dit niet lukt.
Let op, alleen ingeschreven en speelgerechtigde spelers uit jouw regionale team mogen uitkomen tijdens de NDB Team Cup. Oftewel, je speelt altijd met jouw eigen team.
Toch nog twijfels, of vragen? Contact ons via telefoonnummer 030-2081180 of teamcup [AT] ndbdarts [DOT] nl! Klik daarnaast hiervoor de meest gestelde vragen en hier voor het complete reglement.

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/ndb-teamcup/item/2474-ga-met-jouw-team-de-landelijke-uitdaging-aan