Finder Darts Masters selectiewedstrijden

Finder Darts Masters selectiewedstrijden

Vanavond zal er in Darts Club Nijkerk gestreden worden voor een wildcard voor de Finder Darts Masters door de spelers uit de Nederlandse herenselectie die nog niet geplaatst zijn voor het enige major televisietoernooi van Nederland. De deelnemende spelers zijn Martijn Kleermaker, Toon Greebe, Chris Landman, Richard Huizinga, Hendrik Tooren, Gino Vos en Danny Blom. De winnaar van de avond krijgt zal uit handen van de NDB de felbegeerde wildcard ontvangen!

Alle uitslagen kunnen vrijdagavond live gevolgd worden via twitter @NDBdarts en middels onderstaande Twitterfeed. Alle spelers mogen een gering aantal gasten meenemen, de zaal waarin gespeeld zal worden is niet geopend voor algemeen publiek zodat de wedstrijden in alle rust en op professionele wijze gespeeld kunnen worden.

De kaartverkoop voor de Finder Darts Masters is natuurlijk in volle gang. Ook zijn er voor dit toernooi aantrekkelijke hotelarrangementen beschikbaar. Op dit toernooi kunt u de 24 beste heren, 6 beste dames en 6 beste jeugdspelers uit het nationale en internationale dartscircuit in actie zien. Informatie over tickets, hotelboekingen en het toernooi kunt u hier vinden.

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/toernooien/item/2463-finder-darts-masters-selectiewedstrijden