EK Jeugd: Wesley Hurrebrink

Foto: NDBdarts

Het EK Jeugd zal dit jaar plaatsvinden van 13 t/m 16 juli en Nederland zal met een ijzersterke ploeg afreizen naar Hongarije. In aanloop naar dit prachtige evenement stellen we met veel plezier alle Nederlandse deelnemers aan jullie voor. Vandaag is het de beurt aan de speler van de DVO Wesley Hurrebrink. 
Het talent uit Enschede maakte onlangs tijdens het vier landen toernooi zijn debuut voor Nederland. Het aankomende EK zal zijn eerste grote toernooi zijn in het oranje shirt en treft hij de Zweed Hampus Norrström in het singles toernooi. In het koppeltoernooi zal Hurrebrink een duo vormen met Levy Frauenfelder en gaan ze spelen tegen het Schotse duo Johnston/ Gallazzi. 
Wesley heeft op zijn jonge leeftijd al een indrukwekkende erelijst. Zo schreef hij de Dutch Open Darts al eens op zijn naam, werd hij na elkaar Nederlands kampioen aspiranten (2014) en junioren (2015) en won hij de HAL Masters in 2015. Die prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven. Wesley Hurrebrink heeft onlangs twee contracten getekend waarmee hij nu een eigen manager en sponsor heeft. 
Wij wensen Wesley en zijn teamgenoten heel veel succes tijdens het EK in Hongarije. Uiteraard zal de NDB dagelijks verslag doen van het EK, blijf ons dus volgen op Twitter en Facebook. Meer informatie over het EK Jeugd kunt u hier vinden.

Succes Wesley!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/nl-selectie/item/2309-ek-jeugd-wesley-hurrebrink