EK Jeugd: Kyana Frauenfelder

Foto: Evert Zomer

Het EK Jeugd zal dit jaar plaatsvinden van 13 t/m 16 juli en Nederland zal met een ijzersterke ploeg afreizen naar Hongarije. In aanloop naar dit prachtige evenement stellen we met veel plezier alle Nederlandse deelnemers aan jullie voor. Gisteren begonnen we deze serie met Layla Brussel, vandaag stellen we Kyana Frauenfelder aan jullie voor.
Aan ervaring ontbreekt het niet bij de nog jonge Kyana Frauenfelder die woonachtig is in Oss. Zij gaat in Hongarije beginnen aan haar derde EK deelname. In 2013 maakte, de toen pas 9-jarige Kyana, haar debuut op het Europese podium. Samen met Sharon Jansen werd in het koppeltoernooi brons gewonnen. Vorig jaar in Denemarken wist ze samen met Layla Brussel de bronzen medaille in het overall klassement te pakken.   

Kyana ‘The Dragonfly’ Frauenfelder is op negen september 2003 geboren en speelt met Target Darts. Ze dart al vanaf haar zevende levensjaar en haar grote voorbeeld is Deta Hedman. Andere hobby’s heeft dit jonge dartstalent niet, darts is haar lust en haar leven. Zowel in 2015 als in 2016 wist ze de NDB Ranking te winnen. Daarnaast wist ze dit jaar zowel de Hal Open als de Hal Masters te winnen. 
Wij wensen Kyana en haar teamgenoten heel veel succes tijdens het EK in Hongarije. Uiteraard zal de NDB dagelijks verslag doen van het EK, blijf ons dus volgen op Twitter en Facebook. Meer informatie over het EK Jeugd kunt u hier vinden.

Succes Kyana!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/nl-selectie/item/2305-ek-jeugd-kyana-frauenfelder