EK Jeugd: Justin van Tergouw

EK Jeugd: Justin van Tergouw

Het EK Jeugd zal dit jaar plaatsvinden van 13 t/m 16 juli en Nederland zal met een ijzersterke ploeg afreizen naar Hongarije. In aanloop naar dit prachtige evenement stellen we met veel plezier alle Nederlandse deelnemers aan jullie voor. We zijn begonnen met de meisjes, Layla Brussel en Kyana Frauenfelder. Als eerste jongen vragen we de aandacht voor Justin van Tergouw.
Voor het dartstalent uit Utrecht is dit de tweede keer dat hij deelneemt aan het EK darts. Vorig jaar in Denemarken stond hij in de halve finale van het singletoernooi. In een ongelofelijk spannende wedstrijd, waarin van Tergouw wedstrijdpijlen kreeg, moest hij zijn meerdere erkennen in Nico Schlund uit Duitsland. Wel wist hij de gouden plak te winnen in het koppeltoernooi samen met Maikel Verberk. De jongens namen het in de finale op tegen de Ieren en speelden zeer overtuigend. Het Nederlandse koppel blijkt een dodelijke combinatie en weten de finale vrij gemakkleijk met 4-0 te winnen. Ook tijdens het WK vorig jaar wisten de jongens gezamenlijk de wereldtitel te pakken. We mogen dan ook zeker wel iets verwachten van ze in Hongarije. Justin en het jongensteam wisten vorig jaar tijdens het EK ook de overall titel te winnen.  
Van Tergouw is al vanaf zijn zevende levensjaar serieus bezig met darten en is een bekend gezicht bij vele dartsfans. Hij won met darten al vele dartstoernooien, is de regerend NDB Rankingkampioen, Finder Darts Master en Winmau World Master. Verder heeft hij al vele finales op grote podia gespeeld en is al herhaaldelijk op televisie te zien geweest bij verschillende programma’s. De 15-jarige Justin van Tergouw, die al een eigen sponsor heeft, is dus wel wat gewend!
Wij wensen Justin en haar teamgenoten heel veel succes tijdens het EK in Hongarije. Uiteraard zal de NDB dagelijks verslag doen van het EK, blijf ons dus volgen op Twitter en Facebook. Meer informatie over het EK Jeugd kunt u hier vinden.
Succes Justin!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/nl-selectie/item/2306-ek-jeugd-justin-van-tergouw