Durrant en Gulliver winnen Winmau World Masters 2016

Foto: Evert Zomer

De Winmau World Masters 2016 kent twee fantatische kampioenen. Glen Durrant wist zijn titel met succes te verdedigen en Trina Gulliver pakte haar zesde Winmau World Masters titel. Glen Durrant was in de eindstrijd met 6-3 te sterk voor zijn landgenoot Mark McGeeney. In de halve finale was de Engelsman verantwoordelijk voor de uitschakeling van Jamie Hughes (5-0), een ronde daarvoor won hij van de Nederlander Wesley Harms. Trina Gulliver moest afrekenen in de finale met Deta Hedman. Ze won die strijd met 5-2. Eerder in de haleve eindstrijd was ze al te sterk voor Vicky Pruim en een ronde daarvoor wist ze Aileen de Graaf te verschalken. 
Justin van Tergouw heeft op indrukwekkende wijze voor de 2e keer op rij de Winmau World Masters op zijn naam weten te schrijven. In de Lakeside Country Club was de Utrechter met 4-1 te sterk voor de Engelsman Owen Maiden. Bij de meisjes wist Veronica Koroleva de Winmau World Masters titel te pakken. Zij versloeg de Engelse Beau Greaves met 4-3.
Vincent D’Hondt heeft zijn WDDA World Disability Masters titel met succes verdedigd. De Belg wist de Engelse Richard Green overtuigend met 3-0 te verslaan. 
Heren kwartfinale:
Glen Durrant – Wesley Harms 4-3
John O’Shea – Jamie Hughes 2-4
Kiley Edmunds – Mark McGeeny 2-4
Darryl Fitton – Scott Mitchell 1-4
Heren halve finales:
Glen Durrant – Jamie Hughes 5-0
Mark McGeeny – Scott Mitchell 5-2
Heren finale:
Glen Durrant – Mark McGeeny 6-3
Dames halve finales:
Deta Hedman – Maria O’Brien 4-1
Trina Gulliver – Vicky Pruim 4-1
Dames finale: 
Deta Hedman – Trina Gulliver 2-5
Foto’s gemaakt door Evert Zomer zijn te vinden op onze Facebookpagina. 
Wij feliciteren Glen Durrant, Trina Gulliver, Vincent D’Hondt, Justin van Tergouw en Veronica Koroleva met hun titels. 

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/winmau-world-masters/item/2497-durrant-en-gulliver-winnen-winmau-world-masters-2016