Dartmarathon geslaagd

 

TonvBommelActieWESTELBEERS – Ton van Bommel (41) is er in geslaagd om zijn dartmarathon voor het goede doel te volbrengen. De Tilburger wist op vrijdag 18 en zaterdag 19 mei liefst 42 uur achter elkaar te darten voor het goede doel. Via deze opmerkelijke actie wilde Van Bommel geld inzamelen voor een snoezelkamer voor Chayenne Vermeer uit Waalwijk, een meisje met de zeldzame stoornis CDKL-5, een zware vorm van epilepsie.

 

Ton van Bommel en Hans v Gool die dit hele evenement hebben op gezet zijn zeer tevreden van het aantal mensen die op deze dagen aanwezig waren ,de opkomst was buiten gewoon zelfs in de nacht uren hadden wij genoeg vrijwilligers om tegen Ton te gooien vertelt hans van gool.Het dart team waar Ton in de TDV speelt xtreem sports was volop aanwezig 3 dagen lang om ons te ondersteunen,zelf moesten er een aantal tijdens dit record nog op zaterdag 19 mei de halve finale van de meierij cup spelen waar Ton ook in speelt ,wij werden goed op de hoogte gehouden van de stand (verteld hans) dit motiveerde Ton enorm zeker toen we door kregen dat ze de finale hadden gehaald ,Ton van Bommel zei hierop ze kunnen het wel zonder mij ,de opkomst van een groot aantal spelers van de meierij kwam zelfs nog even langs en hebben dit samen met Ton gevierd …Bedankt jongens… super gedaan.

Ook moeten wij Ad de Waal ( Dartcorner ) persoonlijk bedanken voor stand by staan deze 42 uur om optimaal van het matriaal te voorzien, DANK JE AD…!

De TDV willem v/d Putten en Max Coppens ,Bedankt namens ons voor de goede zorgen. Ook willen wij niet Sylvia, Toon en Benito v/d Pas vergeten jullie hebben er voor gezorgd dat dit evenement wereld wijd bekend werd gemaakt ….Super…..Thanks.

Ton gooit zo n 8600 pijlen en loopt zo’n 14 km op deze dagen gooit 28 x 180 en zet een aantal hoge finish weg van : 102 , 104 ,115 , 116 ,140 , 150.

Het bedrag wat opgehaald is werd op zaterdag avond om 24:00 uur bekend gemaakt en was boven verwachting 10.000 euro voor Chayenne dit hadden wij niet gedacht, wij willen dus ook namens ons team :Ton v Bommel, Hans v Gool: Linda v Bommel, Harrie Elands, Armand & Tea de Haas, Camping rakelbos, Chayenne, Eric en Miranda Vermeer iedereen hartelijk danken voor hun goede inzet.

In het bijzonder zijn : stopaq, bartens sneltransport, Dartcorner Tilburg, Copy&Co westermarkt, Foodstore, Camping rakelbos, GSM sjop, Jabo, Tilburgse Dart Vereniging, Ad basters (xtreem sports) alle overige sponsors en natuurlijk heel het recreatie team van Camping Rakelbos.