Dapp’re Strijders prolongeren landelijke bekertitel!

Dapp're Strijders prolongeren landelijke bekertitel!

Gisteren stonden in sporthal Corlaer de Landelijke Bekerkampioenschappen op het programma. De Dapp’re Strijders van de DORA kwamen naar Nijkerk om hun titel te verdedigen en zij deden dat met verve! Een zeer knappe prestatie van de Dapp’re Strijders die daarmee in de voetsporen treden van de Jupiter Stars (DSWN, 2000 & 2001) en ’t Vossehol (RDF, 2003 & 2004). 
De Dapp’re strijders wisten op weg naar de finale D’olde Kei (DOT) en de Vrijbuiter (DVS) te verslaan. In de finale ontmoetten zij de Kleine Eik DSWN dat in de kwartfinale won van ’t Geheime Wapen (DBA) en in de halve finale Xtreme Sport 4 (TDV) versloeg. De finale was een herhaling van een poulewedstrijd eerder op de dag, die door de Dapp’re Strijders werd gewonnen met 4-3. Dankzij single overwinningen van Marcel Ruiters, Jimmy Hendriks en Erwin Renkema pakten de Strijders een 3-1 voorsprong. Mike Zuydwijk en Jeffrey de Zwaan deden nog iets terug door een koppel te winnen, maar het tweede koppel ging via een beslissende leg naar Remco van Eijden en Erwin Renkema. Daarmee bepaalden de Dapp’re Strijders de eindstand op 4-2.
Uitslagen kwartfinale’s:
Dapp’re Strijders (DORA) – D’olde Kei (DOT) 4-1
Vrijbuiter 1 (DVS) – Broken Arrows (BDC) 4-0
Xtreme Sport 4 (TDV) – Oranje Bar Lions (PDB) 4-1
DKE Fifth Division (DSWN) – Geheime Wapen (DBA) 4-1
Uitslagen halve finale’s:
Dapp’re Strijders (DORA) – Vrijbuiter 1 (DVS) 4-1
DKE Fifth Division (DSWN) – Xtreme Sport 4 (TDV) 4-0
Uitslag finale:
Dapp’re Strijders (DORA) – DKE Fifth Division (DSWN) 4-2

De foto’s verschijnen later vandaag op onze facebook pagina.
De NDB feliciteert de Dapp’re Strijders met deze geweldige prestatie! De selectie van het kampioensteam bestond dit seizoen uit: Remco van Eijden, Jimmy Hendriks, Marcel Ruiters, Erwin Renkema, Robin Mau Asam, Richard van de Meijde, Dennis Commissaris en Bas van Elk. 

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/toernooien/item/2285-dapp-re-strijders-prolongeren-landelijk-bekerkampioenschap