Corona update – We gaan weer darten!

BAM…we gaan weer darten!!

Met de laatste versoepelingen is het weer mogelijk om te gaan darten in competitieverband. Echter vergt dit van ons allemaal wel wat aanpassingen en coulance. Maar het voornaamste is dat we weer het mooiste spelletje samen kunnen gaan spelen!!

Om het mogelijk te maken om in deze bijzondere periode weer te kunnen gaan darten doen wij een beroep op jullie flexibiliteit en wijken we op enkele punten af van het reglement. Onderstaande aanpassingen gelden voor zolang de huidige RIVM richtlijnen van toepassing zijn. Mochten hier wijzigingen in komen, zullen we hier ook z.s.m. op inspelen.

Herstart:
Vanaf week 06-2022 (maandag 07 februari 2022) hervatten we de competitie met speelweek 09.

Extra wijzigingen:
Aanvang wedstrijd uiterlijk 20:00 uur. In overleg en akkoord voor beide teams, gelieve zo vroeg mogelijk op de avond te beginnen. Alle wedstrijden welke standaard om 20:30 uur gepland stonden, zijn naar 20:00 uur gezet.

In overleg en akkoord voor beide teams mogen de wedstrijden ook in het weekend gespeeld worden.

Probeer tempo in de wedstrijden te houden (ga o.a. roken als je zelf niet hoeft te gooien). Zodat de wedstrijd op tijd klaar is. Het zou zonde zijn als je voor 1 of 2 potjes een andere avond terug moet komen.

De sanctie op het verzetten van aantal wedstrijden komt dit seizoen te vervallen. De reeds uitgedeelde strafpunten zijn eveneens komen te vervallen.

Bij het verzetten van een wedstrijd binnen 2 weken een nieuwe speeldatum in teambeheer in voeren. Wanneer dit niet lukt, gelieve dit aan de wedstrijdleiding te melden. Zij zullen dan een datum inplannen. Deze datum is dan wel binden conform de bekende standaard reglementen.

De nog in te halen wedstrijden zelf inplannen.
De laatste speelweek 26 is in week 26-2022 (maandag 27 juni 2022).
De Carnavalsvakantie en twee weken mei vakantie zijn rooster vrij. Van zelfsprekend bij akkoord beide teams mag je in deze weken wel wedstrijden inhalen. 
Vooralsnog gaan we niet verder met de beker competitie.

Toegang tot de dartlocatie gaat volgens de RIVM richtlijnen en is de verantwoordelijkheid van het team, speler en dartlocatie zelf.

De datums van de speelweken zijn gewijzgd/vernieuwd en zijn terug te vinden op de site, Teambeheer en in de app.
Alle teams die een aanvangstijd van 20.30u hadden zijn aangepast naar 20.00u.
Alle verzette wedstrijden die niet meer gespeeld konden worden (in het verleden liggen) zijn aangepast naar datum “Nog niet bekend”.

Voor vragen kun je contact opnemen via e-mail (bestuur@tdvdarts.com).

Tot snel en veel plezier!
Let’s play darts!

Willem, René, Bianca & Michael
TDV Bestuur