Complete deelnemerslijst CLoD 2016

Op zaterdag 3 september zal de Champions League of Darts 2016 plaatsvinden in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. De complete deelnemerslijst is inmiddels beschikbaar en te vinden in de onderstaande links. Op 18 augustus zal de loting plaatsvinden in Egmond aan Zee. Zowel de spelers als de lidorganisaties zullen op korte termijn alle informatie ontvangen m.b.t. het toernooi.

De Champions League of Darts wordt jaarlijks georganiseerd door de organisatoren van de Finder Darts Masters (voorheen Zuiderduin Masters) in nauwe samenwerking met de Nederlandse Darts Bond. Tijdens dit prestigieuze toernooi krijgen de regionaal afgevaardigde deelnemers vanuit de bij de NDB aangesloten lidorganisaties de ultieme mogelijkheid zich, uiteindelijk, internationaal te meten.

De winnaars van de heren, dames en jongens plaatsen zich direct voor de Finder Darts Masters 2016, het enige ‘major’ televisie toernooi in Nederland! Tevens ligt er voor de winnaars heren, dames, jongens en meisjes een ticket klaar voor de Winmau World Masters 2016. De winnaar bij de aspiranten wordt tijdens de Finder Masters in de watten gelegd met een VIP arrangement.
Deelnemerslijsten:
Heren
Dames
Junioren
Meisjes
Aspiranten

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/finder-darts-masters/item/2395-complete-deelnemerslijst-clod-2016