Cafe de ‘Bonte Os’ 2 – Finaledag NDB Teamcup 14-15

ndb teamcup 14 15Wij wensen Cafe de ‘Bonte Os’ 2 veel succes op de finaledag bij de NDB Teamcup!

Meer informatie:

Zaterdag 2 mei is het zover, dan gaan de laatste 16 competitieteams strijden voor de landelijke NDB Team Cup titels. De Krooshof in Zijderveld, centraal gelegen in Nederland, zal het strijdtoneel worden voor het enige landelijke bekertoernooi in Nederland.

De NDB Team Cup is een aparte landelijke competitie waar teams vanuit alle lidorganisaties en alle divisies, gratis, aan deel konden nemen en kent drie verschillende categorieën:

– NDB Team Cup ‘Gold’: ere- en 1ste divisieteams
– NDB Team Cup ‘Silver’: 2de en 3de divisieteams
– NDB Team Cup ‘Bronze’: 4de en 5de divisieteams

Het speltype is vergelijkbaar met die van de regionale competities, de teams strijden naast de landelijke titels ook om de zeer aantrekkelijke prijzenpot van maar liefst € 1.000,- per categorie. De geplaatste teams voor de finaledag op 2 mei hebben zich gekwalificeerd via de playoffs die georganiseerd zijn op 28 februari (klik hier voor het verslag van deze spannende dag).

Alle informatie voor de finaledag op een rijtje:

Teams Bronze:
Real D.B.I.D.C. (BDC), Dartmani (DVO), Cafe de ‘Bonte Os’ 2 (TDV), Dubbel D (DONHN)

Teams Silver:
D.E.S. 1 (DORA), All for 1 and 1 four all (DONHN), DC Jackpot 700-2 (DVO), Vrijbuiter go Talent (DVS), The Corner (DONHN), Aloe Masters (RDB), Heren van Zeist 2 (DBMN), De Bonnefooi (RDB)

Teams Gold:
Broken Arrows (BDC), Purmer Posse (DORA), Get Lucky! (RDF), Bottom of the House (DBA)

Locatie:
De Krooshof in Zijderveld
Sidewende 1
4122 GX Zijderveld
Toegang gratis!

Planning
09:30 uur: deuren open
11:00 uur: aanvang kwartfinales Silver
+/- 13:00 uur: aanvang halve finales Bronze/Silver/Gold
+/- 15:00 uur: aanvang finales Bronze/Silver/Gold
+/- 17:00 uur: prijsuitreiking, einde

Praktische informatie captains

De kwartfinalisten Silver dienen zich uiterlijk 10:30 uur te melden bij de wedstrijdtafel. De halve finalisten Bronze en Gold dienen zich uiterlijk 12:30 uur te melden bij de wedstrijdtafel. Alle captains/spelers dienen geldige registratiekaarten of andere vorm van bewijs lidmaatschap te overleggen aan de wedstrijdleiding. Spelers dienen ingeschreven en speelgerechtigd te zijn bij hun betreffende team binnen de betreffende lidorganisatie. Tijdens de finaledag geldt het NDB kledingreglement. Alle captains zijn inmiddels rechtsreeks door de NDB geïnformeerd en uitgenodigd. Klik hier voor de flyer.

Bron: http://www.ndbdarts.nl/nieuws/ndb-teamcup/item/1774-finaledag-ndb-team-cup