Amateur Jeugd Trofee in Leek

Amateur Jeugd Trofee in Leek

Op 13 maart is het weer zover. Dan organiseert de NDB, in samenwerking met de Darts Organisatie Groningen Drenthe, een nieuwe editie van de Amateur & Jeugd Trofee die in Leek zal plaatsvinden. Wil jij ook weer mee doen, schrijf je dan alvast in! De Amateur & Jeugd Trofee is een prachtig promotioneel toernooi speciaal voor alle amateurdarters, lagere divisiespelers, recreanten en jeugddarters in Nederland. De inschrijving is inmiddels open, of je nu lid bent of niet, iedereen is welkom!

Deelname voor de jeugd is volledig gratis, senioren betalen slechts €5,- voor deze onvergetelijke dag! Bij de jeugd zijn alle spelers welkom en zal er onderscheid gemaakt worden in niveau, waardoor iedereen kans maakt het toernooi te winnen. 
Er zijn zes verschillende categorieën:
– Senioren (heren en dames bij elkaar)
– Jongens gevorderd
– Jongens beginnend
– Meisjes
– Mini’s, jeugd tot en met 8 jaar
– Mindervaliden
Jeugd:
Men mag niet aan het jongens toernooi voor beginners deelnemen als men:
– Bij de eerste 20 van de NDB ranking staat op dat moment.
– In de ere- of eerste divisie speelt bij de eigen lidorganisatie.
– In de SuperLeague of LaCo senioren uitkomt. 
– In de jeugdlaco speelt en 14 jaar of ouder is. Deze spelers dienen bij de gevorderden te spelen. Ben je een jeugdlaco-speler van 13 jaar of jonger dan mag je je inschrijven bij de beginners.
Jeugd tot en met 8 jaar:
Speciaal voor alle kinderen tot en met 8 jaar zal er een speciale clinic zijn met allerlei leuke spelletjes. Ook al heb je nog nooit gedart, geen probleem. We gaan het je op een hele leuke en speelse manier leren. Inschrijven voor deze categorie is gratis en mogelijk via voorinschrijving en op de dag zelf! Het toernooi zal om 11.00 uur beginnen.  
Senioren: 
Senioren kunnen alleen deelnemen wanneer ze niet uitkomen in de ere- of 1ste divisie, LaCo, SuperLeague of in de top 10 van de NDB Ranking staan. Alle deelnemers spelen altijd meerdere wedstrijden ongeacht of ze de openingspartij verliezen.
Inschrijven?
Inschrijving kan door een mailtje te sturen naar: info [AT] ndbdarts [DOT] nl. Vermeld hierbij heel duidelijk je voor- en achternaam, je geboortedatum en in welke categorie je wil deelnemen. Zodra je deze mail gestuurd hebt krijg je altijd een ontvangstbevestiging van ons! (Let op: Dit kan enkele dagen duren). De inschrijving op de dag zelf sluit om 10:30 uur. Als je al ingeschreven bent dien je je voor 10.30 uur te melden. 
Het belooft wederom een gezellige en sfeervolle dag te worden in Leek op zondag 13 november. Zo zal er een echt dartspodium zijn, een bekende darter en veel leuke dartsspelletjes. Natuurlijk zijn er daarnaast prachtige bekers te winnen en maar liefst €2.000,- aan waardebonnen. Ook zullen alle deelnemers weer automatisch meedoen aan een grote verloting met mooie prijzen! Het toernooi zal rond de klok van 11 uur van start gaan!

Locatie:
Sporcentrum Leek
De Schelp 35
9351 NV Leek

We begroeten u graag op 13 november in Leek!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/toernooien/item/2396-amateur-jeugd-trofee-in-leek