Aileen de Graaf niet naar finale Lakeside

Foto: NDBdarts

Aileen de Graaf is er niet in geslaagd de finale van de Lakeside 2017 te bereiken. Ze moest vanmiddag haar meerdere erkennen in de Engelse Lisa Ashton.
Ashton begon sterk aan de eerste set en wist Aileen de Graaf in de tweede leg te breaken met een 12-darter. Binnen 10 minuten was de eerste set gespeeld die door de Engelse met 3-0 werd gewonnen.
Na de pauze verscheen de Nederlandse duidelijk scherper aan de oche. De Graaf weet de eerste leg te pakken nadat Ashton enkele dubbels mistte. Vervolgens liet de Engelse toch zien de betere te zijn en pakt drie legs op rij. Daarmee weet Ashton de wedstrijd te winnen met 2-0 in sets
In de finale speelt Lisa Ashton tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Corrine Hammond uit Australië of Anastasia Dobromyslova uit Rusland.
De NDB is aanwezig in Frimley Green om de Nederlandse deelnemers te begeleiden en hun verrichtingen te volgen. Alle informatie over de Lakeside 2017, zoals uitslagen, speelschema en uitzendtijden staan op de volgende toernooipagina.

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/lakeside/item/2547-aileen-de-graaf-niet-naar-finale-lakeside