Xtreme Sport Masters

BAM een nieuw darttoernooi in Tilburg voor iedereen die meent dat hij of zij een goed pijltje kan gooien.!xtreme sport masters

Op de finale avond zaterdag 7 november 2015 heeft iedereen prijs. Waarbij de 1e prijs voor de Heren € 1.000,= en bij de Dames € 500,= bedraagt.

Iedereen betekent iedereen vanaf 16 jaar (je mag aan dit evenement mee doen, mits je uiterlijk 7 november 2015 minimaal 16 jaar bent)Je hoeft geen lid van de TDV te zijn, je hoeft zelfs géén lid te zijn van een andere dartvereniging. Er wordt in twee categorieën gespeeld, namelijk Heren en Dames.

 

De Heren:
Op de finale avond nemen 32 heren deel. 
De nummers 1 en 2 van iedere ranking avond is geplaatst voor de finale avond (hij mag dan ook de overige rannking toernooien niet meer deelnemen). Daarnaast plaatsen de beste 16 heren van de ranking zich voor deze avond. Het deelnemers veld wordt compleet gemaakt door middel van vier wildcards.

De Dames:
Op de finale avond nemen 16 dames deel. 
De nummer 1 van iedere ranking avond is geplaatst voor de finale avond (zij mag dan ook de overige ranking toernooien niet meer deelnemen). Daarnaast plaatsen de beste 8 dames van de ranking zich voor deze avond. Het deelnemers veld wordt compleet gemaakt door middel van twee wildcards.

Algemeen:
Er is GEEN verplicht aantal deelnames!

De ranking avonden zijn op zaterdagavond:
21 februari
7 maart
9 mei
30 mei
5 september
10 oktober
• Inschrijfgeld € 5,=
• Inschrijfgeld = Prijzengeld
• Inschrijven tot 19:30 uur, aanvang 20:00 uur
• Spelformat 501, dubbel uit.
• Afhankelijk van aantal deelnemers poules of knock-out

Locatie:
Café Bet Kolen
Broekhovenseweg 111, Tilburg