Voorbeschouwing LaCo

Voorbeschouwing LaCo

Morgen staan er een flink aantal LaCo wedstrijden op het programma. De senioren komen in actie tijdens de derde speelweek en de jeugd in hun tweede week.
In poule A bij de heren heeft alleen de DVS twee wedstrijden gewonnen. Zij zijn morgen vrij. Regerend kampioen kwam pas één keer in actie en is ook nog ongeslagen. Morgen spelen zij thuis tegen de RDO. De DBMN gaat op bezoek bij de SDC en de RDB ontvangt de DSWN. In poule B gaat de DOGD aan de leiding, maar toevallig zijn ook zij morgen vrij. De twee ongeslagen teams die pas één keer in actie kwamen, de DBA en de BDC spelen morgen tegen elkaar. De DONHN gaat op bezoek bij de DVO en de FDB ontvangt de DORA.
Bij de dames speelt de RDO haar eerste wedstrijd van het seizoen. Zij gaan op bezoek bij de DBBR. De tweede wedstrijd in poule A gaat tussen SDC en regerend kampioene DBMN. In poule B speelt de DBA een thuiswedstrijd tegen de DSWN. De DONHN gaat op bezoek bij de DVO.
Bij de jeugd is de TDV de koploper na één speelronde in poule A. Morgen spelen zij thuis tegen de nummer twee en regerend jeugdkampioen RDB. De nummer drie RDF speelt thuis tegen de PDB en de DVO-2 ontvangt de DBBR-1. In poule B speelt de RDO thuis tegen de DONHN en begint het seizoen voor de DSWN met een thuiswedstrijd tegen de DBMN. In Drenthe spelen twee nieuwkomers in de jeugd LaCo tegen elkaar: de DOT ontvangt de DVS. Tenslotte speelt de DBA thuis tegen de DVO-1.
Voor het complete programma verwijzen wij u naar de LaCo pagina (rechts in de menubalk).

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/laco/item/2441-voorbeschouwing-laco