Verslag LaCo senioren speelronde 1

Verslag LaCo senioren speelronde 1

Afgelopen zaterdag is de LaCo van start gegaan voor de dames- en de herenteams. Hieronder volgt een overzicht van de wedstrijden.
Bij de dames stonden er twee wedstrijden op het programma. In poule A is de eerste overwinning voor regerend kampioen DBMN binnen. Met 7-4 werd er thuis gewonnen van de DBBR.  In poule B begon de DONHN goed aan het seizoen. Tegen de DBA werd een 3-2 achterstand na de singles omgebogen in een 7-4 overwinning.
Bij de heren kwamen meer teams in actie. Regerend kampioen DBBR kende een vliegende start: met maarliefst 14-3 werd de DBMN geklopt. In dezelfde poule begon de DVS sterk met een 12-5 uitzege op de RDB. Tenslotte was de DSWN in een spannende wedstrijd te sterk voor de SDC: 9-8. In de beslissende solo versloeg Marco de Krey André Wolfs met 4-2. In poule B won de DBA met 10-7 bij de DONHN en met dezelfde cijfers boekte de DORA een thuisoverwinning op de DVO. De wedstrijd tussen de FDB en de DOGD was nog spannender. Uiteindelijk won de FDB de wedstrijd met 9-8.
Voor alle uitslagen en standen klikt u hier. De volgende speeldag staat gepland op 1 oktober.

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/laco/item/2414-verslag-laco-senioren-speelronde-1