SuperLeague speelweek 4

SuperLeague speelweek 4

Speelronde vier stond afgelopen zaterdag op het programma voor de SuperLeague teams. Vooral in de hoofdklasse een paar opvallende uitslagen!
Hoofdklasse
Regerend kampioen Dibo Darts ging voor het eerst sinds 20 februari 2016 (!) weer eens onderuit. Thuis tegen Oranje Bar werd met 7-3 verloren. Geert de Vos (Oranje Bar) wist een 164 finish te gooien.  De Fanatics wisten knap hun eerste punten bij elkaar te gooien in de uitwedstrijd tegen Tapperij Teun. Het werd 7-3 voor de mannen uit Weert. Xtreme Sport Tilburg wist met 7-3 te winnen bij Goudenregenbar Sterkdarts 2. Marco Flach van Goudenregenbar wist in de captainsgame wel een mooie 170 finish te gooien. De laatste wedstrijd in de hoofdklasse werd gewonnen door DKE RW Repair ten koste van GRB Sterkdarts 1 (8-2). Volgende week staat speelweek 5 gepland. Vier teams krijgen dan de mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen met Dibo, dat volgende week vrij is.
Overgangsklasse A
Koploper de Rietplas/dartbanenverhuur.nl blijft eerste door een 6-4 uitzege op Kalkman Wierum. Jan Dekker won de beslissende solo van Sietze Verbeek en Jelle Wachtmeester gooide 170 uit. Maarliefst acht keer 180 en een 155 finish voor Dirk van Duijvenbode namens Twenty Six Urk. Hij verloor ondanks deze mooie statistieken wel de solopartij van Tim Middelbos (Stauts Bar) waardoor het 5-5 werd. Ook bij ’t Ouwe Vat tegen Café de Sport werd het 5-5. Marco Libbers (Sport) redde een punt door met 4-3 te winnen van Arno Buist. Café de Dissel won met 8-2 van The Legend en Toornsmit won met dezelfde cijfers van Kremer.
Overgangsklasse B
De Zwaantjes gaan na dit weekend alleen aan de leiding. Zelf wonnen ze met 7-3 van Modern en in Venlo wist DTV niet te winnen van Café Kafé. Martin Soethof haalde een punt binnen voor Café Kafé door de solo te winnen van Dave Proosten: 5-5. Red Alert versloeg Hemeco d’n Beer met 8-2. Oranjestad won met 6-4 van Oranje Bar 2 en Real Magic verliet de laatste plaats dankzij een 6-4 overwinning op GRB Sterkdarts 3.
Overgangsklasse C
Prima Darts blijft winnen! Afgelopen zaterdag waren de Makkers van Marktzicht het slachtoffer (3-7). Café de Schot klom dankzij een 6-4 uitoverwinning op Taveerne naar de tweede plaats. ’t Pleintje speelde 5-5 tegen de Flora Bar. Wilco Vermeulen won de solopartij van André Ruiter. Sonny’s Darts wist met 7-3 te winnen bij Racketcentrum Terneuzen en Sterkdarts Goudenregenbar 4 wist met maarliefst 10-0 te winnen van de Walrus. 
Voor alle uitslagen op een rij en de bijgewerkte standen klikt u hier. Volgende week is het alweer tijd voor speelronde 5!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/superleague/item/2477-superleague-speelweek-4