SuperLeague speelweek 11

SuperLeague speelweek 11

Morgen is het tijd voor de elfde speelweek van de SuperLeague. Hieronder volgt een overzicht van alle wedstrijden die op het programma staan.
Hoofdklasse
De nummer drie Xtreme Sport krijgt de koploper Oranje Bar op bezoek. De koploper is gewaarschuwd, want de eerste ontmoeting dit seizoen werd met 7-3 verloren van de Tilburgers. Dibo, dat tweede staat, neemt het morgen op tegen de Fanatics in Weert. Bosgenoegen neemt het in eigen huis op tegen Tapperij Teun en tenslotte spelen de beide teams van de Goudenregenbar tegen elkaar.
Overgangsklasse A
Als het Ouwe Vat nog kampioen wil worden van overgangsklasse A dan is een overwinning morgen tegen koploper de Rietplas meer dan welkom. Dat dit een zware opgave is, dat mag duidelijk zijn, want de Rietplas verloor dit seizoen nog niet. Net als de nummers een en twee spelen ook de nummers drie en vier tegen elkaar: Kalkman vs Toornsmit. In Vroomshoop speelt Kremer tegen The Legend en in Enschede staat de Sport tegen Status Bar op het programma. De laatste wedstrijd in deze klasse gaat tussen de Dissel en Twenty Six.
Overgangsklasse B
De koploper Zwaantjes heeft morgen een vrije week en dat geeft Café Kafé de kans om in ieder geval eventjes bovenaan te komen. Er moet dan gewonnen worden van Oranjestad. Real Magic speelt morgen thuis tegen Red Alert en Modern krijgt Oranje Bar 2 op bezoek. Tenslotte gaat DTV in Rosmalen spelen tegen Hemeco d’n Beer.
Overgangsklasse C
De ongenaakbare koploper Prima Darts krijgt morgen nummer twee Goudenregenbar 4 op bezoek. Gaat het hen dan lukken om Prima Darts van een zege af te houden? Nummer drie Flora Bar speelt tegen Taveerne en Café de Schot ontvangt Racketcentrum Terneuzen. In Dordrecht speelt de Walrus tegen Sonny’s Darts en tenslotte reist ’t Pleintje af naar de Makkers van Marktzicht.
Voor het complete programma en de actuele standen klikt u hier. De NDB wenst alle teams weer veel succes!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/superleague/item/2591-superleague-speelweek-11