SuperLeague speelronde 5

SuperLeague speelronde 5

Voor de SuperLeaguers was het afgelopen zaterdag tijd voor speelweek 5 van het seizoen. Hieronder volgt een overzicht van de gespeelde wedstrijden.
Hoofdklasse
Vier teams hadden de mogelijkheid om naast koploper Dibo te komen, dat vrij was. Slechts een van deze vier teams wist dit te bewerkstelligen, namelijk Oranje Bar 1. Zij wonnen met 8-2 thuis van GRB Sterkdarts 2. Bosgenoegen verloor met 7-3 bij GRB Sterkdarts 1 en Xtreme Sports en Tapperij Teun deelden de punten. Tony Martinez redde nog een puntje voor Xtreme door Chris Landman in de solo te verslaan. DKE RW Repair kwam met 5-1 voor bij de Fanatics, maar zag de mannen uit Weert nog langszij komen: 5-5. ‘Good old’ Patrick van Veldhoven wist Jeffrey de Zwaan te verslaan in de solopartij. 
Overgangsklasse A
De Rietplas behield de koppositie in poule A dankzij een 6-4 overwinning op Kremer. Toornsmit klom naar plaats twee door met 7-3 te winnen bij Twenty Six uit Urk. De Dissel werd verslagen door Kalkman (4-6) en ’t Ouwe Vat won bij Status Bar met 8-2. Tenslotte verliet de Sport de laatste plaats door met 7-3 te winnen bij The Legend Sneek.
Overgangsklasse B
De Zwaantjes zijn nog steeds zonder puntverlies in overgangsklasse B. Afgelopen zaterdag werd er met 7-3 gewonnen bij Oranje Bar 2. Dart Team Venlo behieldp laats twee dankzij een 10-0 zege op Modern. Red Alert won met 6-4 bij Oranjestad en in Doetinchem versloeg Café Kafé Real Magic met 9-1. De laatste wedstrijd uit deze klasse eindigde in een 9-1 overwinning voor Hemeco op GRB Sterkdarts 3. 
Overgangsklasse C
Prima Darts won voor de vijfde maal op rij en heeft het gat met de concurrentie inmiddels vergroot naar zes punten. Het team uit Wervershoof liep afgelopen zaterdag uit naar een 4-1 voorsprong tegen Flora Bar, maar kreeg het daarna lastig. Uiteindelijk wist Silko Visser net op tijd de winst veilig te stellen dankzij een 4-3 solo zege op Franks Buijsman. De Makkers van Marktzicht pakten de eerste punten van het seizoen dankzij een knappe 8-2 uitzege of Café de Schot. Jan de Weerdt van de Makkers gooide zeven keer 180. Racketcentrum Terneuzen wist ’t Pleintje op 5-5 te houden. Bijna pakte Terneuzen het volle pond, maar Brian Raman (Pleintje) wist de solopartij te winnen van Fabian de Lange. Café de Walrus won thuis met 8-2 van Taveerne. Lars de Jong (Taveerne) gooide een mooie 170 finish. Tenslotte wist GRB Sterkdarts 4 te winnen bij Sonny’s Darts met 6-4.
Voor alle uitslagen en de bijgewerkte standen klikt u hier. Op 26 november staat de volgende SuperLeague speelronde gepland. 

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/superleague/item/2482-superleague-speelronde-5