Ranking nummer 5 kent mooie winnaars

Foto: Evert Zomer

Vandaag werd de vijfde NDB Ranking van het seizoen 2016-2017 gespeeld in het Apart Hotel in het witte en zonnige Delden. 

Naast de bekende toernooien voor de heren, dames en jeugd was er zoals al eerder dit seizoen ook een toernooi voor de mindervalide darters en de categorie ‘specials’. Arie van der Rassel werd opnieuw de winnaar bij de mindervaliden. Het ‘specials’ toernooi is gewonnen door Albert Penninkhof.
In het aspiranten toernooi, waar 40 deelnemers waren, wist Pim van Bijnen uit Tilburg de winst te pakken tegen Ricardo van der Vloed (3-2). In een mooie en spannende wedstrijd moest er een beslissende leg aan te pas komen om te bepalen wie de titel om zijn naam mocht schrijven. Van de 17 aanwezige meisjes was Layla Brussel het sterkste. Ondanks een 2-0 achterstand wist zij de finale uiteindelijk met 2-3 te winnen van Shannon Mos. Bij de junioren stonden Justin van Tergouw en Marvin van Velzen tegenover elkaar. Van Velzen was ijzersterk en wist de wedstrijd met 4-1 te beslissen. In total namen er 84 junioren deel aan het toernooi in het Oosten van het land. 

Meisjes
Meisjes
Aspiranten
Aspiranten
Junioren
Junioren

Nummer één van de NDB Ranking Aileen de Graaf wist opnieuw te winnen bij de dames. Ze was vandaag o.a. te sterk voor Anneke Kuijten, Marjolein Noijens, Anneloes Menger en in de finale wist ze af te rekenen met de Nederlands Kampioene Sharon Prins. Bij de heren A stonden twee bekende namen in de eindstijd. Willem Mandigers moest het opnemen tegen Richard Veenstra. Mandigers wist de strijd met 2-1 te winnen. Bij de heren B won Jamie Kelder van Nick Oude Munnik.
Heren A
Heren B
Dames
Wij feliciteren Willem Mandigers (Heren A), Aileen de Graaf (Dames), Jamie Kelder (Heren B), Marvin van Velzen (Junioren), Pim van Bijnen (Aspiranten) en Layla Brussel (Meisjes) met het winnen van de vijfde NDB Ranking van dit seizoen! Wij danken alle aanwezige darters en supporters voor hun aanwezigheid in Delden. Daarnaast danken wij alle vrijwilligers en Dart Vereniging Oost-Nederland voor de organisatie van deze gezellige dag! 
Foto’s van de winnaars staan op onze Facebookpagina.

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/ndb-ranking/item/2556-ranking-nummer-5-kent-mooie-winnaars