Oproep: vacature bondscoach heren opnieuw open

Oproep: vacature bondscoach heren opnieuw open

Zoals u in dit nieuwsbericht heeft kunnen lezen is John Lokken begin juni aangesteld als interim bondscoach heren. Conform de aankondigde procedure stelt de NDB de vacature opnieuw open om op korte termijn de bondscoach heren vast aan te stellen. John Lokken heeft inmiddels aangegeven graag door te willen gaan. Eind september won het Nederlands herenteam onder zijn begeleiding drie gouden medailles tijdens de WDF Europe Cup Darts 2016, waaronder de overall titel. Dit betekent dat de NDB ook met John een nieuw gesprek zal gaan voeren en hij meegenomen wordt in de procedure.
Het is dus voor anderen ook mogelijk te reageren. Waar zijn we naar op zoek? Uiteraard iemand (minimaal 24 jaar oud) die op vrijwillige basis de mogelijkheid heeft om het Nederlands herenteam te begeleiden en te coachen tijdens evenementen van het Nederlands team. Daarnaast wordt van de bondscoach heren verwacht veel aanwezig te kunnen zijn tijdens de NDB Rankingtoernooien en andere belangrijke (internationale) toernooien in Nederland. Natuurlijk moet de bondscoach heren ervaring in en affiniteit hebben met de dartssport en over competenties beschikken op het gebied van topsport en coaching. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste.

Klik hier om het complete profiel incl. alle eisen, verwachtingen en voorwaarden te lezen.

Lijkt jou dit een mooie uitdaging of ken je iemand die deze functie op geweldige wijze zou kunnen uitvoeren? Twijfel dan niet en neem voor maandag 19 december aanstaande contact op met de NDB!

Dit kan door een e-mail incl. korte CV (of iets vergelijkbaars) en motivatie te mailen naar info [AT] ndbdarts [DOT] nl t.a.v. Niels de Ruiter. Bij hem kan je ook terecht voor vragen en aanvullende informatie. Samen met de Technische Staf en het bestuur worden vervolgens keuzes gemaakt.

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/ndb-nieuws/item/2504-oproep-vacature-bondscoach-heren-opnieuw-open